Logo-Glas

ŽESTOKA PORUKA JELENE KARLEUŠE: “Seljaci, ja nisam operska pjevačica niti učiteljica u vašoj opštini” (VIDEO)

4. Avgusta 2019.

Klub je bio dupke pun, a atmosfera je bila usijana. Diva je oduševlia posjetioce kako muzikom i nastupom, tako i smjelom odjevnom kombinacijom koju potpisuje modna kuća Versace i koju bi rijetko koja žena mogla da iznese, jer zahijteva vrhunski građeno tijelo.

Objavljivanje svog autfita Karleuša je iskoristila za obračunavanje sa malograđanima. U opisu videa napisala je zaista žestoku poruku:

View this post on Instagram

About last night 💥💥💥 HVALA IGALO! OPET SMO POKIDALI!#montenegro #swipeleft Ps(imam potrebu da se kratko obratim ovima koji su kao nešto šokirani mojim kostimom, pominju moju decu itd. Seljaci, ja nisam operska pevačica niti učiteljica u vašoj opštini, ja sam performer, ovo je scencski kostim koji je u skladu sa mojom muzikom i SCENOM. Ne idem ovako do supermarketa sa decom! Verujem da ste bar jednom u zivotu culi za Bijonse, Lejdi Gagu, Rijanu, Pink, Majli itd… pogledajte njihove scenske kostime… Možda je u vašem malom mestu ovo šokantno ali ja ne živim tu, ja nisam vi i moj život je nešto što vi možda nikada i nećete razumeti. Ali kad je već tako, idite pratite nekog drugog… smarate sa svojim malogradjanskim primitivnim stavom koji mene niti će promeniti niti usporiti. Naprotiv. Tek sam počela. 👋🏻👋🏻👋🏻)

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

– Ps imam potrebu da se kratko obratim ovima koji su kao nešto šokirani mojim kostimom, pominju moju djecu itd. Seljaci, ja nisam operska pjevačica niti učiteljica u vašoj opštini, ja sam performer, ovo je scencski kostim koji je u skladu sa mojom muzikom i scenom. Ne idem ovako do supermarketa sa djecom! Vjerujem da ste bar jednom u životu čuli za Beyonce, Lady Gagu, Rihannu, Pink, Mylie itd… pogledajte njihove scenske kostime… Možda je u vašem malom mjestu ovo šokantno, ali ja ne živim tu, ja nisam vi i moj život je nešto što vi možda nikada i nećete razumjeti. Ali kad je već tako, idite pratite nekog drugog… smarate sa svojim malograđanskim primitivnim stavom koji mene niti će promijeniti, niti usporiti. Naprotiv. Tek sam počela.

(expresstabloid)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA