Logo-Glas

Zlatković: Boriću se za veću odgovornost

4. Oktobra 2014.

Socijalisti u BroduBROD – Kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici četiri Gorana Zlatković izjavila je da će se svim snagama boriti za opšti interes, veću disciplinu i odgovornost u svim institucijama ako bude izabrana za poslanika u republičkom parlamentu.

– Smatram da je to pravi put da dođemo do boljih rezultata, ne samo u organima u kojima ćemo raditi, nego za opšte dobro svih građana u Republici Srpskoj. Zalagaću se za principe Socijalističke partije, a to je socijalna pravda, jednakost svih građana, veća solidarnost, humanost i borba protiv korupcije – rekla je Zlatkovićeva na predizbornom skupu u Brodu. 

Ona je pozvala sve građane u Republici Srpskoj i BiH da izađu na izbore i izaberu one kandidate za koje smatraju da će ih u pravom svjetlu predstavljati u institucijama.

Nosilac liste Socijalističke partije za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici dva Dalibor Stević izjavio je da ova partija nakon izbora očekuje da bude značaj faktor.

On je istakao da je socijalisti u Narodnoj skupštini Republike Srpske očekuju devet mandata, a u parlamentu BiH jednog do dva poslanička mjesta. 

– Jedini ispravni put ovog društva je da pomognemo jedni drugima, pokažemo maksimalnu solidarnost i samo na taj način Republika Srpska i BiH mogu ići naprijed – rekao je Stević i dodao da treba prekinuti sa praksom isključivosti i pokazati toleranciju.

Nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici četiri Risto Marić rekao je da su predstojeći izbori prilika da građani podrškom idejama Socijalističke partije pokažu koliko su spremni da zajedno izgrade bolje sutra.

(IZVOR: Nezavisne/SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA