Logo-Glas

Zmaj iza brave zbog izbodene krave

4. Septembra 2019.

BANJALUKA, ŠIPOVO – Učesnik rijaliti programa Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, uhapšen je u tom gradu i pritvoren u Kazneno-popravnom zavodu Banjaluka na Tunjicama.

Njegov advokat Duško Tomić potvrdio je da je Grahovac uhapšen jer se, kako tvrde u Osnovnom sudu u Mrkonjić Gradu, nije odazvao na suđenje po optužbama za nanošenje lakših povreda mladiću, koji je Zmaju prethodno nožem izbo kravu.

Grahovca su, kako saznaju “Nezavisne”, danas ujutru u Šipovu priveli pripadnici Sudske policije Republike Srpske po naredbi mrkonjićkog suda.

Tomić u izjavi za “Nezavisne” ističe da je njegov klijent uhapšen jer se nije odazvao na sudski poziv koji, kako tvrdi, nijedan od njih dvojice nije dobio.

“Oni su uhapsili Iliju Grahovca zato što se nije odazvao na suđenje zakazano za 27. avgust u Mrkonjić Gradu. Ja sam čekao da mi stigne taj poziv, da branim čovjeka, ali mi nikada nije stigao, niti je Ilija dobio poziv”, naveo je Tomić za “Nezavisne”.

Po riječima advokata, Grahovcu je ponovo zakazano suđenje za 12. septembar.

“Molim vas – odrediti mu pritvor jer se nije odazvao na poziv koji nije ni dobio, baš kao što ga nisam dobio ni ja, to nigdje u svijetu nema”, rekao je Tomić. Dodao je da je za Grahovca krava svetinja.

“Ilija je napadača koji mu je nožem izbo kravu oborio i nanio mu lakšu povredu, a sada se sudi Iliji, umjesto tom čovjeku koji je napao životinju”, naveo je Tomić.

(IZVOR: Nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA