Logo-Glas

ZRENJANINAC BLISTA U SRPSKOJ: Marko Tadić, mladi fudbaler, igra u životnoj formi

8. Novembra 2017.

TADIC SA LOPTOMMODRIČA
– Magla koja se spustila nad Modričom učinila je novembarske dane još hladnijim. Ipak, u igri Marka Tadića mnogo je i svetlosti i vedrine. Svojim golovima i asistencijama vodi Alfa Modriču ka jesenjoj tituli na drugoligaškom „Zapadu“ Republike Srpske.

– Bićemo prvaci i na kraju sezone. To mi je žarka želja. Zato sam i došao u Modriču. Mislim da Alfa Modriča treba da igra u Premijer ligi BiH, ali prvo da se plasiramo u Prvu ligu Republike Srpske. Nisam pogrešio što sam prihvatio ponudu i poziv direktora kluba Dragana Stevića. Mnogo mi je lepo u Modriči – kaže Marko Tadić.

Rođen u Zrenjaninu pre 22 godine, ovaj vižljasti zaljubljenik u fudbalsku loptu, a njegove lopte oči imaju, do sada je nastupao za više klubova.

TADIC U DRESU CSK CELAREVO

TADIĆ U DRESU CSK ČELAREVO

– Zrenjanin je moja ljubav najveća. Počeo sam u Proleteru, kasnije u Banatu u Zrenjaninu, pa u Radničkom Zrenjanin, te sam igrao za Mladost iz Bačkog Jarka i ČSK Čelarevo. Rekoh, usledio je poziv direktora Alfa Modriče, saslušao sam njegove i klupske planove. Poklopili su se sa mojim ambicijama i dileme nije bilo – govori Tadić.

Rukovodstvo za desetku

Pohvalio je Marko Tadić atmosferu u i oko kluba, u tome i vidi uspeh Alfa Modriče.

– Svi smo dobre volje i sa nestrpljenjem čekamo svaku utakmicu. Igrači imaju redovna primanja, a hranimo se u restoranu fabrike ’Alfa’. Rukovodstvo kluba je za svaku pohvalu, za čistu desetku. Od predsednika Petra Jelića, preko potpredsednika Ilije Jevtića koji je i generalni sponzor kluba, pa do direktora Dragana Stevića. Treneri, igrači, prijatelji kluba, gledaoci. Svi su deo poslednjih naših uspeha i u prvenstvu i u Kupu RS – rekao je Tadić

Blistave partije u „gradu pod Majnom“ odnose misli ka inostranstvu.

– Mladom sportisti jeste želja da izgradi dobru karijeru u nekom velikom klubu. I ja očekujem odlazak u pečalbu. Bilo je kontakata, ima ih i sada. Videćemo šta će biti. Primarni cilj je plasman Alfa Modriče u Prvu ligu Republike Srpske. Onda dolazi na red moj odlazak u inostranstvo. Ako klupske ambicije, zaista, budu da se ekspresno krene ka Premijer ligi BiH, ja sam zainteresovan za tu priču – otkrio je Marko Tadić.

Fudbalski virtouoz iz grada sa Begeja…

Slađan JEREMIĆ/GlasRegije
Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA