Logo-Glas

Ko su članice Hurricanea i kako su izgledale prije

3. Marta 2020.

Beovizija 2020 završila se pobjednom grupe “Hurricane” sa pjesmom “Hasta la vista”, kojom će njene članice predstavljati Srbiju na Evrosongu.

Ženski bend su 2017. godine osnovale pjevačice Sanja Vučić, Ksenija Knežević i plesačica Ivana Nikolić.

Nakon četiri snimljene pjesme na engleskom prošle godine su snimile pjesmu “Favorito”, na srpskom jeziku, i za desetak dana skupile su šest miliona pregleda, a dugo su bile u trendingu na YouTubeu.

Pjesma je privlačila pažnju i zbog seksi scena u spotu, međutim…

Ko su ove tri atraktivne djevojke?

Sanja Vučić (26) je već predstavljala Srbiju na Evroviziji 2016., a tada su se mediji raspisali o skandalu koji je navodno izazvala na takmičenju.

Britanski “The Sun” je tada objavio kako je Sanja pokušala da zavede britanskog predstavnika Džoa Vulforda i da je pokušala da ga nagovori da dođe u njenu hotelsku sobu, što je on odbio. Mediji su o ovom događaju danima pisali.

Ksenija Knežević je lijepa kćerka srpskog pjevača Nenada Kneževića Kneza, a na Beoviziji se oprobala 2013. godine, kao sedamnaestogodišnjakinja.

Nastupila je s prijateljicama Anđelom Vujović i Danom Gašić, ali nisu postigle veliki uspjeh. Neko vrijeme Ksenija je bila članica grupe “Sevdah Baby”, nakon što je Đurđina Radić Djixx napustila bend. Međutim, ubrzo je postala jedna od 3 članice “Hurricanea”.

Treća članica grupe, Ivana Nikolić (24), u središte pažnje je došla prošlog februara kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju s glumcem Džonijem Depom (56), koji je tada boravio u Beogradu.

S njim je na kraju, kako je rekla, razmijenila i mejlove.

Ona se prije pjevanja bavila plesom, a mnogi komentarišu da je dosta izmijenila svoj fizički izgled.

Ivana je u spotu Dada Polumente 2015. godine izgledala prilično drugačije.

Djevojke grupe “Hurricane” su nedavno priznale da često dobijaju nemoralne ponude.

“Kada se baviš javnim poslom, događa se to, dešavaju se neprijatnosti. Ali, od toga se ne može pobeći”, rekle su.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA