Logo-Glas

PETROVO: Raspisan javni poziv za sufinansiranje projekata po principu “marka na marku”

24. Januara 2020.

Građani i pravna lica na području opštine Petrovo, koji su zainteresovani za apliciranje projekata asfaltiranja javnih puteva ili presvlačenje postojećih asfaltnih površina po principu „marka na marku“, od danas se mogu prijaviti na javni poziv raspisan od strane načelnika opštine.

Кako je precizirano u pozivu, podnosioci zahtjeva moraju priložiti projektno-tehničku dokumentaciju (projekat asfaltiranja puta odnosno predmjer i predračun radova urađen od ovlaštenog lica ukoliko se radi o radovima presvlačenja postojećih asfaltnih površina). Neophodno je priložiti i kopiju katastarskog plana puta kao i potpisanu izjavu da će do pokretanja postupka za izbor izvođača radova obezbijediti pripadajući dio sredstava za realizaciju projekta.

Prijave sa potrebnom dokumentaciom mogu se dostaviti u šalter salu u zgradi Opštine ili putem pošte na adresu Opština Petrovo, Ozrenskih odreda 25, 74317 Petrovo, sa naznakom „Ne otvarati za Javni poziv za kandidovanje projekata po principu „Marka na marku“.

Кrajnji rok za dostavljanje prijava je 20. februar, navedeno je u javnom pozivu, objavljenom na internet stranici opštine Petrovo.

(AUTOR: Slađana Mitrović Lazarević/FOTO: Ilustracija)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA